Skip to main content



ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021 


Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες, 

Στις 30 Μάη, ο λαός μας καλείται να ασκήσει το δημοκρατικό του δικαίωμα, μα και υποχρέωση, ψηφίζοντας τους εκπροσώπους του στην επόμενη πενταετία της Βουλής των Αντιπροσώπων. Τα τελευταία χρόνια, η εξαπάτηση του λαού από το καταστροφικό μόρφωμα του ΔΗΣΑΚΕΛ, με εξαπτέρυγο τους το ΔΗΚΟ, έχει φέρει τραγικές συνέπειες για την μαρτυρική μας νήσο. Η εμμονή των παραπάνω κομμάτων σε μια λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, είτε χαλαρής είτε σωστού περιεχομένου, δεν είναι τίποτε άλλο από την υπογραφή υποταγής τους στον Τούρκο κατακτητή. Επιπρόσθετα, η διαφθορά, τα καθημερινά σκάνδαλα, οι εκποιήσεις κατοικιών, οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές, η κακοδιαχείριση της πανδημίας μα κυρίως η έλλειψη σχεδιασμού και στρατηγικής, έχουν οδηγήσει την Κύπρο σε δυσμενή κατάσταση. 


Όλα τα παραπάνω, τα αγνοούν οι κομματάρχες, που τον τελευταίο καιρό ενόψει των βουλευτικών εκλογών μας παρουσιάζονται ως σωτήρες που θα φέρουν τις λύσεις στα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ταυτόχρονα, αν όμως η Βουλή παραμείνει στα ίδια επίπεδα, σημαίνει πως δεν είναι μόνο τα κόμματα που αγνοούν τα προβλήματα, μα και οι ίδιοι οι πολίτες. Επομένως, ο ψηφοφόρος ας γίνει επιτέλους υπεύθυνος, ψηφίζοντας καθαρούς υποψήφιους που πλησιάζουν περισσότερο στις απόψεις του.


Έτσι, ως ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΝΕΟΙ, με γνώμονα πάντα το καλό της πατρίδας, με καθοδηγητικό μας φάρο τις ελληνικές αξίες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, αλλά και τον άσβεστο αντίομοσπονδιακό και αντικατοχικό αγώνα μας, καλούμε εσένα, Έλληνα Κύπριε πατριώτη, να ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ με την ψήφο σου τους διεφθαρμένους φωστήρες της ΔΔΟ. Καλούμε εσένα, με την ψήφο σου να δείξεις στους ηγέτες της Πινδάρου, της Παπαϊωάννου και όχι μόνο, ότι η «λύση» για το Κυπριακό που θέλουν να μας περάσουν, δεν βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία του Κυπριακού Λαού. Καλούμε εσένα, να απορρίψεις το κομματικό κατεστημένο. Καλούμε εσένα, να ψηφίσεις μόνο για το συμφέρον της πατρίδας! 


Καλή ψήφο!