Skip to main content

Η Αλ Γκάιντα, Η Χεζμπολάχ και η… ΕΦΕΝ!

Στην εφημερίδα που εκδίδει το ψευδοκράτος δημοσιεύτηκε μια λίστα από οργανώσεις, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν ως «παράνομες και τρομοκρατικές» και ως εκ τούτου απαγορεύτηκε η διέλευση και η δραστηριοποίηση των «τρομοκρατών»-μέλών τους στα κατεχόμενα.

Κι όμως σωστά διαβάσατε! Στη λίστα αυτή φυσικά δεν μπορούσε να απουσιάσει η ΕΦΕΝ(!), της οποίας το όνομα φιγούραρε στις πρώτες θέσεις κάτω από αυτό της Αλ Γκάιντα και της Χεζμπολάχ!

Εμείς έτσι κι αλλιώς οι ΕΦΕΝίτες δεν είχαμε σκοπό ποτέ να δείξουμε ταυτότητα για να επισκεφτούμε τα κατεχόμενα εδάφη μας. Θα πάμε μόνο όταν ελευθερωθούν τα άγια ελληνικά χώματα αυτού του πολύπαθου νησιού! 

Για ακόμη μια φορά το κατοχικό καθεστώς αποδεικνύει με πόσο μίσος προσπαθεί να εξαφανίσει κάθε τι ελληνικό από αυτό τον τόπο. Για κακή τους τύχη όμως υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ, τα ελληνόψυχα νιάτα, ΕΜΕΙΣ που στεκόμαστε απέναντι σε κάθε εχθρό του ελληνισμού, ΕΜΕΙΣ που διατηρούμε τη μνήμη ζωντανή, ΕΜΕΙΣ που σε αντίθεση με κάποιους άλλους παραμείναμε πιστοί σε μια ιδέα που ακούει στο όνομα ΕΛΛΑΣ…

Με πίστη στο Θεό και την πατρίδα,
Εθνική Φωνή Ελληνόψυχων Νέων